Hverdagen med hundene

Vi har vært i Bø i helgen, jentene og jeg har bodd på Bø camping og vært på dobbelt rallystevne i Telemarkshallen. Alma fikk løpetid lørdag morgen, så det ble startnekt på henne da.
Men Cera har levert! Lørdag var det en vanskelig bane, 80% disk i klassen og cera ble nr 2 med 179/200 p. Søndag ble hun nr 4 med 192/200 poeng, like mange poeng som nr 3, men Liv og Dennis hadde 7 sekunder bedre tid. Så det var nærme pallen da og. Første nappet til elite er i boksKulKul

Vi har hatt en flott høstferie i knallvær på Nissebu. det ble mange flotte turer, Rytterspranget, Skuggenatten og Heimdalsnuten. Stemoren blomstra og det var fortsatt blåbær og tyttebær igjen til jentenes store glede. Onkel Tor laget som vanlig ypperlig mat.
Alma viste at hun fortjente sølvmerket og gikk uten null i dag og, ble en 3.plass og vel det beste hun har gjort i LP1. Cera skulle forsøke seg på sølvmerket, men fikk løpetid for noen dager siden så hun måtte ligge i bilen...
Da har jentutten fått sine titler på stamtavlene. RL 2 Onkel Epos Cera a Quintana og RL2 Gromguttens Aldeles Adorable Alma. Matmor er rimelig stolt!
Vi har vært i Kragerø på LP stevne i dag, og endelig ble det sølvmerke på Alma! Cera var også påmeldt, men er ikke i form etter tannoperasjonen, så hun ble hjemme.