Hverdagen med hundene

Alma var også med på Telemarksappellen, det ble ikke noe rally så vi børstet litt støv av lydigheten og startet i Lp klasse 1. Mye bra og mye surr, men moro var det så nå skal vi fortsett å trene LP også. Cera hadde løpetid og var hjemme.
Vi har gått på kurs på Grenland Hundeklubb etter ferien og i dag skulle Becka prøve seg på bronsemerket på Telemarksappellen. Det gikk veldig bra helt til enkeltdekk, der sprakk hun. Men fornøyd med innsatsen, vi får bakre trene på videre så skal vi vel få det til😊
Her ligger Cera tålmodig og venter på blodprøvesvar. De var heldigvis mye bedre, ALT var 800 i dag ( normalverdi opp til 150), og det var gått veldig mye ned fra fredag. Så nå slipper hun mer intravenøs behandling, hun får leverstøttende medikamenter og vi skal til ny kontroll om 4 uker. Det blir lenge å vente...

På søndag var vi på rallystevne i Horten, Cera var i kjempeform, snurra i tide og utide og diska, men hadde det veldig moro. Når jeg skulle lufte henne før vi dro hjem, virket hun lItt pjusk og ville ikke ut av bilen. Men var som hun pleide når vi kom hjem. Mandag morgen kastet hun opp og ville ikke ha frokost, var som vanlig på kvelden. Tirsdag morgen ville hun ikke spise og hadde feber, da dro vi til veterinær. Det viste seg hun hadde skyhøye leverprøver, de måtte fortynne blodet hennes 10 ganger for å få analysert prøvene. Vi tok UL og rtg og trodde vel alle at hun var full av kreft. Men det var hun heldIgvis ikke, alt var normalt av det de så. Hun har ligget med intravenøs væske i 4 dager, etter 2 dager var leverprøvene fortsatt så høye at de måtte fortynne x 4, så det var jo litt bedre enn første gangen. Nå skal vi ta nye prøver mandag, blir en lang helg... Men Cera virker til å være i god form hun, spiser som vanlig og er pigg og glad på tur.

Etter ferien startet Becka på lydighetskurs i regi av Grenland Hundeklubb. Kurset er på mandager, det er da vi har rallytrening i Bø, men måtte prioritere Becka nå, planen er at hun skal ta bronsemerket i LP før vi satser mer på rallyLP. Synes det er greit å ha grunnøvelsene inne først. Ettersom vi nå skal til Bø hver 4 mandag når jeg har treningsansvar, så trener jeg også rally med Alma og Cera på GHK, både alene og sammen med andre. På tirsdag var Becka på uoffisielt stevne og testet ut øvelsene til bronsemerket. Hun hadde langline på for det var AG stevne på banen ved siden av, og det så nok litt spennende ut. Synes det gikk ganske greit, mye bra, noe fjas og noe ukonsentrert, det var noe fryktelig skummelt inni skogen som bare Becka så... men uansett, kjempegod trening for både Becka og meg, jeg må tørre å stole på henne mer enn jeg gjør.