Hverdagen med hundene

I går kveld begynte Becka og stresse noe veldig, roet seg ikke på hele natten så i dag tidlig var vi hos dyrlegen. Hun klødde over hele kroppen, men var mest plaget i ørene. Viste seg at hun hadde en skikkelig soppinfeksjon i begge ører, så hun måtte dopes ned pg de brukte lang tid på å skylle ørene rene. Becka er jo ikke så glad i å bli håndtert ab fremmede, men vi har trent en del på dette, og det gikk veldig fint å få satt sovesprøyta. Rolig veterinær og assistent som brukte tid, det er veldig bra.Nå er det en ganske groggy jente her, men det blir forhåpentligvis bedre.
Et par feriedager ble en fin langhelg på Utsjå med litt snø. Jentutten fikk spabehandling,børste vekk løspels, dusj og klipp av hår og klør. Veldig mye lettere å gjøre på hytta hvor vi har større bad. Og så fikk jeg jammen vasket badet til jul også. På vei hjem tok jeg en snartur innom Oslo for forskningsseminar på Veterinærhøyskolen.
Alma og Cera har fått renset tennene i dag. Det ble gjort i narkose og det ble sjekket blodprøver i forkant, alt normalt, så de er friske og raske begge to😊 Fine Jentutten mine,som snart er 9,5 og 6,5 år.
Cera fant en plastpose på kjøkkenbenken og spiste den, så vi har tilbragt ettermiddagen på Rising. Først var hun kjempefornøyd, fikk en boks våtfor,litt kos og en spysprøyte. Så var det grusomt en stund når magen tømte seg. Opp kom plastposen, men til min store forskrekkelse kom det også en liten sånn leverposteiboks! Hvor hun har funnet den og når er ikke godt å si😏Hun var helt utslått etterpå stakkar. De mente hun nok kom til å være kvalm utover kvelden, men jeg kunne jo prøve om hun ville ha noe mat. Men Cera er seg selv lik hun, en liten time på sofaen etter vi kom hjem så var det ingen tvil, mat skulle hun ha. Og kveldsmaten gikk ned på høykant.Heldigvis😍
Alma og jeg har vært på stevne i Drammen i dag og vi. Fineste Alma jobber som en helt, men hva hjelper det når jeg surrer det til😩13 poeng trekk på tullete førerfeil, 4 poeng trekk på Alma... så endte vi opp med blått og ble nr 19/36.