Hverdagen med hundene

Da har vi fått Almas urne hjem og gravd den ned under Epobusken. Det gir en slags trøst å vite at de ligger der sammen, de to som var så gode venner og fikk så alt for korte liv. Ingen av dem rakk å bli 7,5 år❤️❤️
Cera fikk en skade i venstre bakfot/hofte etter vi var på Nuten i sommerferien. Hun ville ikke trå på foten og jeg var sikker på at det ikke kom til å går bra. Vi har brukt lang tid på forsiktig opptrening, smertestillende og god behandling av Meret på Fysiovet annenhver uke. Jeg var helt sikker på at den helgen i september på hytta var Cera siste der oppe, kunne ikke falt meg inn at det var Alma siste. Men slik ble det, og heldigvis så er Cera nå tilbake i sin vanlige form og friskmeldt til å gå så mye hun har lyst til. Og det er heldigvis ganske mye. Vi nyter hver dag det er slik.
Vi har vært på Utsjå i helga. Fin helg med turer og kos. Det var tøft å komme opp uten Alma. Savnet er utrolig stort fortsatt, og særlig når vi kom opp hit. Jeg vet at det er mange gode minner å tenke tilbake på, men sorgen er for stor til at jeg klarer det nå. Jeg vet det kommer, og Becka og Cera er til stor hjelp.
Livet går langsomt videre uten Alma. Vi har godbitsøk i hagen og går på tur.Becka og Cera er mer kosete og avhengig av meg enn de pleier å være. Men de leter ikke Alma, jeg tror at fordi de var med og fikk ta avskjed med henne så har de på sin måte forstått at hun er død. Men de leser nok min sorg også og passer godt på meg.
Lille Alma døde i mine armer på stuegolvet. Becka og Cera fikk ta avskjed i fred og ro før jeg kjørte henne opp til obduksjon på dyreklinikken. Veldig takknemlig for at veterinæren vår gjorde det på fredag ettermiddag. Det viste seg at Alma hadde lekkasje av proteiner ut fra tarmen, slik at væske lakk ut i buken, hun hadde over 4 liter væske stakkar. Det var ingen tegn til kreft, og dette er sånn som kan skje hos hunder, det har ingen ting med rase å gjøre. Det er heller ikke noe jeg kunne ha gjort for å unngå det. En fattig trøst. Det er helt uvirkelig for meg, Alma og jeg skulle vært på Vinterbro på stevne i morgen, og nå er hun borte..lille Palma mi.