Valpedagbok Alma del 2

Da begynner vi å komme inn i rutiner, Alma har fått godt med melk og jeg bidrar med tilskudd av Dr.Clauders valpemelk. De begynner å få godt tak på å suge av flaske nå. Alma har veldig omsorg for valpene sine, pusser og steller og er usedvanlig tålmodig når de ligger ved puppen. Såret etter keisersnittet er grodd fint, og nå er hun ferdig med både antibiotika og smertestillende. Og hun har en enorm matlyst, det er bra for det krever mye å fø på denne gjengen.

Valpene vokser litt i rykk og napp, det siste døgnet har alle lagt fint på seg. Også lille grønn begynner å legge på seg, hun har brukt litt tid og slitt med kolikk. Heldigvis  ser det ut til å gi seg, og hun suger godt av flaske nå. Det hersker ro i valpekassa, det er en del lyd når de er sultne og så ligger de og sover, ligner små marsipangriser.

I dag har mormor Cera vært på besøk, hun var veldig nysgjerrig, og lå lenge og kikket. Alma syntes det var helt greit. Det blir litt kjedelig for Cera om dagen, hun er jo vant med både regelmessig trening og litt lengre turer enn det hun får nå. Men hun får nok kos og det blir litt godbitsøk i hagen, og så blir det jo mer liv i leiren om noen uker.