Valpedagbok Alma del 2

3 uker, utrolig hvor fort tida går og hvor raskt de utvikler seg. Nå går de stødig på beina sine, og jeg kjenner det begynner å komme tenner snart. I dag har alle fått nye halsbånd i tilnærmet farge de har hatt silkebåndene.

De var oppe i husets hovedetasje i går, og det virket som det var greit med større arealer å virre rundt på, og ikke minst tisse på. Når de hadde spist slappet de fleste av i hundesengen, mens et par stykker likte seg best under kjøkkenbenken. I dag har de vært ute en tur for første gang, det var rart å gå i gresset. Noen likte det ikke helt, mens andre travet i vei. Har nok litt med størrelse å gjøre, lettere å gå for de største. Veide dem i dag, de veier fra 1750-2050g. Cera er en utrolig flink mormor, hun hjelper til med både vask (særlig etter grøt) og pass. Hun passet på de som var ute i dag, med et visst håp om lek som ikke ble innfridd, mens Alma hadde melkebaren åpen for de som var inne.

I dag har de også fått grøt for første gang, det falt virkelig i smak. De spiste og svømte i grøten, så spiste de av gulvet og hverandre😊 Og både mor og mormor trådde til med å vaske dem etterpå. De sovnet godt etterpå,alle 10, mette og fornøyde. Har lagt ut noen bilder i fotoalbumet, 3 ukers bildene av hver valp kommer forhåpentligvis på sidene deres i morra, sammen med oppdatert vekt.