Valpedagbok Alma del 2

Denne uka har valpene virkelig utviklet seg, det er nesten så en ser det fra dag til dag. De spiser mer, og har økt vekten sin med 1150-1600 g forrige uke. De er veldig glad i vom som de får en gang om dagen. De vil også gjerne ha melk fra Alma, men nå har Alma begynt å avvende dem. De får en sup når hun synes det er greit, ellers sier hun klart fra at melkebaren er stengt, etterhvert har de skjønt at hun mener alvor. Så de har oppdaget at det går an å drikke vann, på bildet er det to store og to små som drikker i skjønn forening. Mormor Cera bidrar fortsatt med  i stor grad med oppdragelsen, hun er litt utidig pga løpetid, men likevel utrolig tålmodig med valpeneKul

Nå har de også møtt kattene, det syntes de var veldig spennende, og de tok det på strak labb både katter og valper. Kattene skjønte de kunne unnslippe i høyden etter å ha blitt grundig vasket av valpisene... Valpene leker mer med  lekene sine, og med hverandre. De læres seg å omgås, grensesetting, Alma bidrar når hun må. Det er moro å sitte og observere dem, de begynner å vise sin personlighet. Vi har hatt masse besøk denne uka også, nå har de fleste valpekjøperne vært her, de to siste familiene kommer til uka. De kommer til gode hjem disse små, det er jeg glad for.

Valpene har vært mer ute, de fleste viser en stor interesse for gartnertjenesten.. De har fått ormekur nr 2 og vi har hatt ny runde med kloklipp. Til uka blir det bading, bilkjøring og mere til. Det kommer 5 ukers bilder i morgen.