Hverdagen med hundene

Jentutten er klar for nye utfordringer i 2017. Vi har mål for trening og vi håper på valper til våren. Men hovedmålet er at vi skal ha det moro både på tur og trening. Et godt nytt år ønskes fra oss hos Kennel Gromgutten!
Det er kaldt, mørkt og glatt ute, og det er juleferie fra rallytreninga. Da svømmer vi på klinikk Soleo. God trening, de koser seg og de blir så rene og fine. veldig praktisk også med badekåper som Merete hos Boff og Mjau har sydd.

Da er det slutt på stevner og organiserte treninger for i år. Alt i alt er vi veldig fornøyd med sesongen. Når det gjelder LP så klarte Alma sølvmerket som var målet. Cera klarte det ikke, men hun mistet de to siste stevnene (løpetid/syk) etter vi hadde intensivert LP-treningen. Vi får satse på at hun klarer det til neste år, med nye regler. Cera er mer glad i ruta enn stå under marsj, så det skal nok gå.

I RallyLp har de hatt en fantastisk sesong. Alma har tatt sølvmerke og gullmerke og  startet i elite. 
Cera har tatt sølvmerket og går i klasse 3, med 1 napp til elite.
Begge har vært på pallen og fått fine rosetter. Alma med en 3.plass i klasse 2 og Cera med en 2.plass i klasse 3. Stolt av Jentutten mineKul
Ellers har vi hatt mange flotte turer i skog og mark, startet friskt på titoppern i Grenland, men kom kun på 5 topper hver. Matmor forstuet ankelen i begynnelsen av oktober, så da rakk vi ikke de siste 5. Men vi kom oss på Skuggenatten i år!

Alma har da vitterligen vært på et fesjå også, NKK utstilling i Drammen hvor hun fikk Excellent av dommer Astrid Indrebø.

I dag har Jentutten og jeg vært på ralyystevne i Drammen. Det ble litt av en tur, for det var et forferderlig vær. Snø og superglatte veier, vi brukte vel omtrent 3 timer hver vei. Det ble en god "glattkjøringstrening" for mor, men det var helt klart verdt turenKul

For jentene leverte. Alma gikk til 193/200 poeng og der var siste nappet, så nå er hun klar for elite! Og hun fikk gullmerke i rallyLP og vi kan søke om ny tittel RLP 3.
Cera gikk til 189/200 poeng og var kun 1 poeng fra andre nappet til elite. Det er nesten litt surt, men hun fikk 2 x trekk for fysisk kontakt, og det er rett og slett fordi hun er så ivrig og glad at hun "stempler" på meg. Det viktigste er jo at hun liker det vi driver med, og de nappene skal vi nok ta etterhvert, elite er jo målet for henne ogKul