Hverdagen med hundene

Vi har hatt en fin jul på Utsjå. Reiste opp når jeg var ferdig på jobb kl 12 på julaften. Det har vært snø og skareføre så det har blitt mange flotte turer, så deilig når vi kan gå på skaren i terrenget. Onkel Tor kom på 3.juledag så maten har vært helt topp også. Vi Jar ladet batteriene og er klar for 2020. Godt nytt år!
Vi ønsker dere alle en fredelig jul!
Becka har vært til kontroll for ørene i dag. Hun er mye bedre, de skyllte godt i dag og skal ikke til flere kontroller. Nå skal vi rense regelmessig. Hun må ha den skjermen fordi Alma er kjapp til å sleike henne i øra. Vi skal rense regelmessig og skal ikke til flere kontroller. Krysser fingrene for at soppen holder seg borte.
Tradisjonen tro siste ferieuka med adventsstrikk og hyttekos. Snøen var råtten, men vi fant noen gode turløyper likevel. Dog var været ikke på det beste så vi fikk trent litt rally også. Jeg avsluttet ferien med julefest hos min mor på Skyrud Demenssenter.
Alma og jeg avsluttet konkurransesesongen som Team Virrumsurr i Drammen i dag. Sliten matmor og hormonell Alma var på samme nett, det skal vi ha, så den disken deler vi broderlig. Vi kommer sterkere igjen til neste år, det er bare å trene på.