Hverdagen med hundene

Hurra for Cera som er 7,5 år i dag. Like leken og glad som hun alltid har vært, og like sær på sine områder. Hun er usedvanlig tålmodig med Becka😍 Hun har passert gjennomsnittelig levealder for BS, så vi er takknemlig for hver dag. Men håper vi får ha denne flotte jenta hos oss lenge. Bestevenninna mi😍
Becka vokser og tilpasser seg. Hun har en leken mamma Alma som herjer med henne, og som tålmodig lot henne få en melkeskvett i ny og ne til hun var nesten 3 måneder. Mormor Cera er også tålmodig, og er den som tar seg av kos,avslapping og grenser. Men hun sier heller ikke sier nei til litt lek i ny og ne. Becka er arbeidssom og kreativ, kommer opp i senga, men ikke ned igjen. Hun koste seg på hytta og er nå tilnærmet stueren, sier stort sett fra når hun skal ut på do. Det blir noen uhell når hun er i lek med kattene, da bjeffer hun i det hun tisser..
Da er Becka og hennes brødre blitt 3 måneder. Vi er svært glad for at de 7 brødrene til Becka ter seg pent i sine nye hjem, og ikke minst at de er høyt elsket😍
I dag har Becka fått sin vaksine nummer 2. Alma har også fått vaksine i dag. De var så flinke så. Becka vokser, 14;4 kg veide hun i dag.

Da har valpene reist til sine nye hjem og vi starter på ny hverdag med Becka i flokken. Hun fikk en brå start, de siste valpene reiste på onsdag, torsdag måtte jeg på jobb og hun var med. Nettundervisning md FHI, hun tok det md knusende ro og sov godt gjennom hele seansen😊 I helgen har det vært nydelig høstvær, mannen har vært på guttetur til Berlin og vi jentene har vært alene hjemme. Jeg syntes det var for tidlig at Becka skulle være helte alene hjemme,  så snille Live passet Becka noen timer hver dag slik at Alma, Cera og jeg fikk noen fine skogsturer. Becka har ellers falt fint til ro med mor og mormor, men hun savner nok sine brødre innimellom.